Wat ik vooral zo leuk vindt aan Tabasco Nero is dat ze om de zoveel maanden (volgens mij 6 ofzo) hun kaart omgooien met allerlei nieuwe Tapas. Maar door goed te luisteren naar hun klanten weet Lisa goed welke Tapas op de kaart moeten blijven en welke veranderd kunnen worden. Het is heerlijk vernieuwend omdat je dan als je vaker komt zoals wij toch weer nieuwe lekkere dingen kan proberen. Heerlijk toch!

Elke 6 maanden een nieuwe kaart

1. Er was glutenvrij brood aanwezig
2. De bediening wist wat het inhield en wist vaak uit hun hoofd welke gerechten wel of niet konden (heel veel wel!!!), en als ze het niet wisten dan gingen ze het zonder probleem even vragen.

Zelf heb ik meerdere keren de spareribs besteld, terwijl ik hier normaal helemaal niet van houdt maar deze waren zo lekker!

Als je een drankje besteld, stond het er meestal binnen 2 minuten (waarschijnlijk zelfs nog sneller).

Dus erg tevreden en zeer gastvrij behandeld door het personeel.

Naar mijn mening nooit lang hoeven wachten op het opnemen van de bestelling of het serveren van het eten. read more

Afgelopen vrijdag bij Tabasco Nero gegeten. Wat een heerlijk restaurant is het ook. Wij hadden tapas. Heerlijk eten, snelle en leuke bediening en goede sfeer! Eigenlijk alles wat je wilt als je lekker een hapje gaat eten en een gezellig avondje uit wil hebben! Aanrader dus…

Heerlijk restaurant

Vrijdag avond weer onwijs lekker gegeten bij Tabasco Nero, Tapas, veel keus en super vers,koffie nr.43 toe met een cheesecake vab witte chocolade en frambozen saus.
Restaurant was stamp vol, zo gezellig, de bediening was heel attent. En perfect einde van ons vakantie. En aanrader.

Lekker gegeten

Laat je niet afschrikken door de term ‘onbeperkt tapas’ bij Tabasco Nero, want het is verhoudingsgewijs erg goede tapas. Ook de bediening was vlot en vriendelijk. Helaas stonden er geen lamskoteletjes op het menu, dat is misschien een tip voor voor de eigenaar 😉 De porties waren perfect. Niet te klein en niet te groot. Eentje om te onthouden als ik weer eens in Hoorn ben na een dag dansen op de rock’n’roll!

iens : Aalhekszwamdraak

 

Onbeperkt tapas, perfecte porties

Zeer goed eten, alles vers bereid, voor een hele redelijke prijs! Prijs/kwaliteit is top. Leuke ambiance, aardige bediening.

Jennifer

Wel lekker gegeten

Super klantvriendelijk bediening. Leuke sfeer spaans cafe. Gerechten zijn prima voorbereid en lekker warm aan tafel geserveerd.
Ik ga twee keer in de maand. Is het beste restaurant in zijn categorie, en een van de beste in het algemeen in Noord-Holland.

Een der beste!