Vanavond heerlijk gegeten in een fantastische sfeer. Zeer gastvrij.
Toilet ook goed te gebruiken door iemand in een rolstoel ( moet wel over kunnen stappen). Restaurant ook ruim genoeg voor iemand in een rolstoel.
Prima ervaring dus en zeker een aanrader.
We komen terug, want we willen nog veel gerechtjes proeven .

Restaurant ruim genoeg voor iemand in een rolstoel

wij hebben er 12, 5 jaar geleden voor het eerst samen gegeten en vierden vanavond ons jubileum, het was FANTASTISCH, perfecte vriendelijke bediening, en als klap op de vuurpijl werden wij verrast met een spetterend toetje.
Rob en Rita Nieuwenhuijs

Lekker eten · Waar voor je geld
Lekker eten · Waar voor je geld

Heerlijk gegeten en een top bediening!
Vanwege mijn visuele beperking kon ik mijn weg naar het toilet niet vinden en de bediening hielp mij daarbij, echt super!
Het eten was echt heerlijk. Ik ga hier zeker nog een keer eten.

Heerlijk gegeten en een top bediening! 

Lieve Lisa en Richard,

Wat zijn wij trots op jullie dat het jullie in zo’n korte tijd is gelukt jezelf met ‘Tabasco’ op de kaart te zetten. Mijn dochter en ik hebben genoten zondagavond, de tapas waren heerlijk. De bediening is vriendelijk en vlot en het eten staat al snel op tafel. We vonden het ook bijzonder leuk dat jullie even tijd maakten voor wat persoonlijke aandacht. Wij komen zeker nog eens terug.

Liefs van Maud en Lobke.

Mijn dochter en ik hebben genoten zondagavond

Lisa staat altijd voor ons klaar met haar team, ze zorgen er voor dat de glazen niet leeg komen te staan en het eten goed warm en super lekker op tafel komt te staan. 
Richard zorgt ervoor dat het in de keuken loopt als n geoliede machine en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Al 15 jaar eten wij heel graag bij Tabasco Nero. read more

Wat ik vooral zo leuk vindt aan Tabasco Nero is dat ze om de zoveel maanden (volgens mij 6 ofzo) hun kaart omgooien met allerlei nieuwe Tapas. Maar door goed te luisteren naar hun klanten weet Lisa goed welke Tapas op de kaart moeten blijven en welke veranderd kunnen worden. Het is heerlijk vernieuwend omdat je dan als je vaker komt zoals wij toch weer nieuwe lekkere dingen kan proberen. Heerlijk toch!

Elke 6 maanden een nieuwe kaart

1. Er was glutenvrij brood aanwezig
2. De bediening wist wat het inhield en wist vaak uit hun hoofd welke gerechten wel of niet konden (heel veel wel!!!), en als ze het niet wisten dan gingen ze het zonder probleem even vragen.
Dus erg tevreden en zeer gastvrij behandeld door het personeel. read more